logo-mini

Over Houtatelier

Houtatelier is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van custom made interieurs en meubels.

Klanten van ons komen uit verschillende richtingen. Zo zijn er opdrachten uitgevoerd voor bedrijven en kantoren, de zorgsector, horeca en een groeiende groep particulieren die het belangrijk vinden om hun eigen specifieke interieurwensen te laten realiseren. Denk hierbij aan keukens, (inloop) kastenwanden, tafels en ander hoogwaardig meubel en timmerwerk.

Wij staan voor:

  • Vakmanschap en enthousiasme
  • Hoog meedenk niveau met klant en of designer/architect
  • Flexibiliteit
  • Innovatief en frisse kijk op het werk
  • Duidelijke afspraken en eerlijke tarieven

Wij zijn gevestigd op het tot de verbeelding sprekende Rotterdamse RDM-terrein. Dit enorme terrein is  de afgelopen jaren volledig opgeknapt en sinds kort hebben we een fantastisch mooie werkplaats in de prachtig gerestaureerde Dokloodsen aan de Directiekade.

Deze  locatie delen we met partnerbedrijf de Timmerij. Dit maakt het mogelijk om bij grotere projecten de krachten te bundelen en onze productiecapaciteit flink op te schroeven.

In onze machinale kunnen we alle mogelijke houtbewerkingen aan. Bovendien beschikt de Timmerij over een  CNC  frees die alle mogelijke plaatbewerkingen uit kan voeren. Dus ook freeswerk voor andere partijen behoort tot de mogelijkheden.

Wij Maken
Custom Made
Interieurs & Meubels

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf.

U kunt altijd een koffie afspraak met ons maken!

Onze partnerbedrijven

Buitelaar Metaal

Al het staalwerk wat we gebruiken in onze projecten  wordt verzorgt door Buitelaar metaal uit De Lier.

Het is een veelzijdig staalbedrijf met een creatieve en flexibele instelling, dus dat sluit naadloos aan bij Houtatelier!

Louers Verfhandel

Louers is een verfhandel met een enorm assortiment aan verven en lakken en andere specialistische producten. Bijna alle afwerk producten die wij gebruiken komen bij Louers vandaan.

Altijd tijd voor advies en indien nodig worden de kleurstalen a la minute op de balie voor je gemaakt!